Cosplaykonkurranser

Som alltid vil vi ha både cosplaykonkurranse, catwalk og performancekonkurranse på årets KawaiiCon! Enten du er ny til cosplay eller har holdt på i mange år, så er denne scenen åpen for deg!


Scenen på KawaiiCon er et fantastisk sted å kunne vise seg frem. I tillegg til at conet vårt vektlegger at det skal være koselig å være hos oss, har vi også fantastiske lyd- og lysteknikere på huset. Det vil si at det er et fantastisk sted å stå på scenen, enten det er første gang eller du har vært i ilden mange ganger tidligere!

Performance Showcase er på lørdag 18/3.

Cosplaykonkurransen, som inneholder både Catwalk og In-Depth kategori er på søndag 19/3. 

Performance Showcase


Dette er konkurransen for deg som vil stå på scenen, men ikke ønsker å bli dømt basert på kostymet ditt! Her er det kun sceneopptreden som gjelder! Her kan man delta alene eller i gruppe.

Casual cosplay, kjøpt eller laget cosplay - det har ikke noe å si! Vil du danse, synge, fortelle vitser eller vise en annen sketsj? Scenen er din. Hver deltaker får maks 4 minutter på scenen.

I denne kategorien blir det kåret 1. plass og 2. plass. 


Påmelding finner du her.

Cosplaykonkurransen - Catwalk 

I catwalk-delen av konkurransen er målet å vise deg frem på scenen. Det er ingen krav at du må ha selvlaget kostyme i denne kategorien. Dette er så du kan få vist deg frem i ditt cosplay til KawaiiCons fantastiske publikum, enten det er første gang du går på scenen eller du har stått der mange ganger før. Vi stiller med musikk og lys - du bare dukker opp og er fantastisk! Du kan delta solo, eller gå på som gruppe. 

Her kårer dommerne 1. og 2. plass. 

Påmelding finner du her. 

Cosplaykonkurransen - In-Depth

Denne kategorien er for deg som ønsker å få kostymet ditt sett på av flinke cosplay-dommere. Her har dere også muligheten til å vise dere frem på scenen i form av en opptreden, hvor du helt selv velger hva du vil gjøre - bare fantasien setter grenser i cosplay! I denne kategorien skal du selv ha laget det meste av kostymet ditt selv. 

Hver deltaker får opptil 3 minutter på scenen til å vise seg frem. 

Her kårer dommerene 1. plass, 2. plass og 3. plass. 

Påmelding finner du her.