FAQ

Hvordan kommer jeg meg til KawaiiCon?

KawaiiCon foregår på flotte Ælvespeilet kulturhus i Porsgrunn. Det befinner seg langs elvebredden, med kun 8 minutter gåavstand fra Porsgrunn Stasjon. Det ligger også i umiddelbar nærhet til Comfort Hotell Porsgrunn og Hotell Vic.

For mer informasjon om parkering og tilgjengelighet, se Ælvespeilet sine sider.


Kan man kjøpe billett i døra?

Såfremt det er billetter igjen på dagen kan man kjøpe billett i døra. Det tryggeste er dog å kjøpe billett på forhånd da vi vet av erfaring at billettene pleier å bli utsolgt en stund før messen. På grunn av tak på antall mennesker på huset, har vi et begrenset antall billetter. Kjøp billett her


Kan jeg ha stand på KawaiiCon?

Vi elsker de flotte art-stands som kommer på KawaiiCon! Til hvert con legger vi ut innlegg hvor de som ønsker å ha art-stand hos oss kan søke om plass. Standplassene til KawaiiCon 10 er fylt opp. Dersom noen skulle trekke seg fra plassen sin vil vi legge ut informasjon om dette. Kommersielle stands bes kontakte hovedarrangør via e-post.


Må jeg ha på cosplay?


Cosplay er helt valgfritt på KawaiiCon, og ikke noe man må gå i for å kunne komme på conet! Vi har en rekke programposter for alle både med og uten cosplay! 


Kan jeg ha med props til cosplayet mitt?


Du kan bære props til cosplayet ditt så lenge det følger våre våpenregler. Er du i tvil, kontakt våre cosplayansvarlige via e-post. 


Hva er aldersgrensen på KawaiiCon?


Vi har ingen aldersgrense på KawaiiCon. Foreldre med barn under 13 år bes om å lese vår "Til foreldre" side.

Er det mat på conet?


Ælvespeilet har egen kafé hvor man kan kjøpe mat gjennom hele KawaiiCon. De har en egen meny tilpasset helgen. I tillegg ligger det et stort utvalg spisesteder og dagligvarebutikker innenfor et par minutters gåtur fra lokalene. Medbrakt mat er dessverre ikke lov inne på Ælvespeilet.


Andre henvendelser?

Har du andre spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt på facebook, instagram eller e-post

Foto: Kai Hansen