top of page

DOMMERE 2024
SaharaSara.png

SAHARASARA COSPLAY

Cosplay: I Dybden og Cosplay: Motemolo

Saharasara_Cosplay identifiserer seg selv som katteelsker, Stardew Valley avhengig, og stor cosplaykonkurranse-entusiast. Drivkraften hennes er muligheten til å få stå på scenen, og hun elsker å utfordre seg selv til å lære nye crafting-teknikker og å skape spennende sceneopptredener.

Fra da hun startet med konkurranser i 2015 har hun deltatt utallige ganger på de fleste con i Norge, fått mulighet til å reise til NCC som deltager og dommer, og hun reiste nylig til Sør-Korea som en del av Team Norway i GICOF.

Å få muligheten til å dømme KawaiiCons konkurranse er en ære, og jeg gleder meg til å se gode problemløsninger og fantastiske sceneshow!

Instagram @saharasara_cosplay

Foto av: jujuinthebox_photo

ZeroFox.png

ZEROFOX

Cosplay: I Dybden og Cosplay: Motemolo

Zerofox, til vanlig kjent som Freydis, har laget sine egne cosplays siden 2006, noe som tilsvarer over halve livet deres! De fleste av vennene har de funnet gjennom cosplay, og Freydis var i flere år en del av conet Genki sitt underholdningsteam.

 

Freydis har en Bachelor i Performance Arts, og har de siste par årene jobbet i teater som propmaker og setpainter, og har også gjort en hel del spesialeffekt-arbeid tidligere.

 

Deres drivkraft i cosplay er å lære nye teknikker, utforske forskjellige materialer og finne nye og innovative løsninger. Freydis er opprinnelig fra Danmark, men flyttet til Norge i 2021. De er ikke flytende i Norsk selv, men forstår det godt!

 

Dette forteller Freydis om sitt forhold til cosplay:

 

As a cosplayer I love paying attention to details that might go unnoticed, but I think it helps to paint the bigger picture of the cosplay. For me cosplay is by now a love letter to the character, with all the time, effort and money we can end up putting into it. So I love when it shows how you understand a character through cosplay, which I think often shows through details, whether it's added by yourself because “it seemed fitting to the character” or by deep diving into the lore and studying of the character. I also love thinking outside the box. Not following the script and coming up with own solutions and clever inventions!

 

Foto av: Storm Ravn

Cats.png

CAT'S COSPLAY KINGDOM

Cosplay: I Dybden og Cosplay: Motemolo

Cat er en cosplayer fra Sverige som startet sin cosplayreise i 2009, og har siden den tid opplevd så mangt. Hun har deltatt i både Swedish Cosplay Championship (SCC) og Nordic Cosplay Championship (NCC) en rekke ganger, og hun har også stukket av med flere pokaler og pallplasseringer!

 

Cat elsker å stå på scenen, og finner stor glede i å gi liv til ville og gale karakterer, diske opp med et godt show og utløse mange følelser i sitt publikum. Utenom sin scenekunst er hun også en kløpper i crafting, og hun omtaler selve skapelsen av sine cosplay som sin favoritt del av hobbyen.

 

I consider myself a bit of a "Jack of all trades", not overly skilled but I have amassed a bunch of knowledge in most crafts and I know my way around most materials and strange ways to achieve my costume goals.

 

Foto av: Stefan Jansson og Lovij Photography

bottom of page