top of page
Reglement
Filming og photoshoots:

 

Å ta bilder og filme er en stor del av det å være på con! Pass på at dersom man filmer eller fotograferer, at man ikke opptar et område som brukes til ferdsel og stenger plassen for andre. Vis hensyn til hverandre. 

 

Generelle regler for oppførsel i møte med cosplayere:


KawaiiCon har mange fantastiske cosplayere på besøk! Vi er så heldige at de fleste som gjester KawaiiCon har forståelse for hobbyen, og respekt for tid, penger og ressurser som inngår i kreasjonene folk lager. Likevel vil vi presisere et par regler for alle besøkende som gjelder rundt cosplay og generelle regler for oppførsel:

  1. Alle besøkende plikter å oppføre seg respektfullt ovenfor cosplayere som gjester KawaiiCon. Vær forsiktige med kostymene deres. Dersom du bidrar til å ødelegge et kostyme vil du kunne bli erstatningspliktig.
     

  2. Spør før du tar bilde av en cosplayer. Hvis personen er opptatt (henholdsvis spiser eller prater med noen andre) vent til de er ledige. Selv om noen har på seg kostyme gjelder fortsatt normal folkeskikk.
     

  3. Som en del av antrekket er noen av cosplayerne også lett antrukket. Dette er ikke en invitasjon til dårlig oppførsel. Dersom noen av våre gjester oppfører seg uanstendig ovenfor cosplayere - herunder beføler eller kommer med negative, og/eller seksualiserte utsagn - vil dette medføre umiddelbar utvisning fra KawaiiCon og politianmeldelse. Billetten vil ikke bli refundert. Ung alder er ingen unnskyldning.
     

Dersom du er cosplayer og opplever noe negativt: Ta kontakt med en av våre vakter og hendelsen vil bli undersøkt. Ta kontakt med en av våre vakter eller i Info Desk, meld i fra så vil hendelsen bli undersøkt. Det skal være lav terskel for å si ifra; vi aksepterer ikke at noen opptrer uanstendig mot cosplayere. Personene som står for trakassering e.l. vil umiddelbart bli utvist fra KawaiiCon. Billettprisen vil ikke bli refundert.

bottom of page