top of page
Til foreldre

KawaiiCon er et sted for store og små, unge og eldre. Vi har stort fokus på trivsel, og ønsker at alle skal ha en god opplevelse hos oss.

Vi har pr. dags dato ingen nedre aldersgrense for å delta på vårt arrangement. Når dette er sagt ønsker vi at alle som deltar på KawaiiCon er store nok til å ta vare på seg selv, dersom de er der uten foreldre. Alle som deltar må følge Ælvespeilets retningslinjer, og utføre normal folkeskikk.

 

Det oppfordres til å prate med barna sine om hvordan å omgås andre mennesker i kostyme dersom man sender dem alene, slik at både dem og andre får en god opplevelse. Samtidig oppfordres det til å ta en prat om bruk av fotografering. Man skal alltid spørre først. Les gjennom vårt reglement her

Hos oss har vi vakter som passer på at alle har det fint og er greie med hverandre. Vi har også egne folk (Medics) som passer på deg i form av å levere ut vann gjennom hele dagen, og som gjerne hjelper til ved behov for generell medisinsk assistanse (feks. småsår, hodepine, angstanfall, osv.). I foajeen sitter vårt crew i infodesk - som alltid kan bidra til å svare på spørsmål. 
 

Det er ingen krav til å ha på seg cosplay når man deltar på KawaiiCon. Man kan komme som seg selv, eller den man ønsker. Det er stort hjerterom hos oss, og alle er velkomne. Om du velger å kle deg ut som Batman, pirat, prinsesse eller en egen karakter, er du like mye med på KawaiiCon som om du kommer som deg selv. 

Ved videre spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss. 

bottom of page